Update Reset
Update Reset

Skønhedsklinik med speciale i ansigtsbehandlinger

Hos Noblesse er vi især stolte af vores ansigtsbehandlinger som vi med professionalisme og faglig stolthed udfører på alle typer af hud. Med vores forskellige produktlinier og behandlinger er der altid en løsning der passer dig og din huds specifikke behov.

Hver ansigtsbehandling starter med at din behandler analyserer din huds tilstand og behov, for at kunne udføre en effektiv behandling hver gang. Huden ændrer sig efter kost, årstid, stress, hormonpåvirkning, pleje og miljø - således vil ikke 2 ansigtsbehandlinger være helt ens.

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal starte med at vælge, kan vi anbefale vores Signature Facial, som er en klassisk ansigtsbehandling med dybderens. Sammen finder vi herefter frem til,  præcis hvilken behandling der passer til din huds behov.

Hvad siger kunderne

Behandlinger der virker!

"Min datter er gået fra at være en indadvendt teenager til at vise sit smukke ansigt frem. Det skyldes uden tvivl Grys kompetente vejledning og professionelle behandlinger!

Uden hendes hjælp var vi overladt til lægens medicin, ødelæggende cremer og når acnen kom tilbage hormoncreme og behandling på ny.

Efter forløbet hos Noblesse er min datter en glad og smuk teenager og hele hendes personlighed har blomstret. Vi vil til enhver tid anbefale deres behandlinger og produkter og køber også gavekort til familie og venner herfra."

Gitte

Skøn forkælelse for par

Vi fik en dejlig afslappende rygbehandling hvor der var massage, skrub og maske i.

Det var skønt og blive forkælet og med en lille [baby] er det svært at finde tid til at være sammen. Det var så afslappende, varmt og lækkert og blive forkælet og massagen gjorde at jeg slet ikke havde ondt i ryggen bagefter.

Min mand faldt i søvn og nød det lige så meget som mig. Ingen af os havde lyst til at stå op igen. Jeg kan virkelig anbefale at prøve en parbehandling og deres massage.

Jesper & Mille

Årstidsbehandlingerne

Jeg er netop hjemvendt efter en yderst behagelig vinteransigtsbehandling og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds og fuldstændig afslappet! Så det kan virkelig anbefales!

Jeg kom småfrossen ind på denne kolde vinterdag og lagde mig på den opvarmede briks under dynen. Her fik jeg den lækreste hotstonemassage efterfulgt af en let fodmassage, varme sokker og sidst men ikke mindst blev mit ansigt masseret ind i diverse olier, masker og cremer, alt imens der blev fortalt om virkningen af det hele undervejs. Ikke kun wellness var i spil, mit ansigt fik også en dybderens, jeg fik fjernet knopper omkring øjnene, mine bryn blev rettet og afsluttedes af ansigtsmassage med en varm jadesten - virkelig skønt!

Mai

Update Reset

Afbudspolitik

Vi gør vores yderste for at overholde vores aftaler med dig og undgå forsinkelser og aflysninger, og vi forventer det samme af dig.

Skulle du mod forventning været nødsaget til at aflyse, skal aflysningen ske senest 24 timer før behandlingens start.

Ved senere afbud opkræver vi et gebyr svarende til 50% af behandlingens pris, dog min. 200,-.

Ved udeblivelse eller afbud under 2 timer før behandlingens start opkræves 100% af behandlingens pris, dog min. 200,-.

Dette gælder også gratis konsultationer m.m.

Afbud skal ske på tlf. 70 25 35 25, afbud pr. mail accepteres ikke, da mail´en ikke tjekkes dagligt.

Læg gerne en besked på vores tlfsvarer hvis du f.eks. bliver syg med kort varsel - vi har ofte mulighed for at få besat tiden, hvorved vi naturligvis ikke opkræver gebyr.

God fornøjelse med bookingen.

-Vi glæder os til at se dig.

 - Der tages forbehold for fejl i angivelse af priser, angivne behandlingstider. I tilfælde af sygdom kan du få tildelt anden behandler - vi underretter dig kun om dette hvis du under bookningen har valgt en specifik medarbejder (behandler). Vi tager ikke ansvar for bortkomne effekter såsom tøj, smykker og lign.

KONTAKTINFORMATION

Noblesse

Telefon +45 70 25 35 25

E-mail info@noblesse-spa.dk


Ahlgade 47E

4300 Holbæk


Hestetorvet 1C

4000 Roskilde
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Roskilde

Mandag   09.00 - 18.00

Tirsdag     09.00 - 18.00

Onsdag    09.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 21.00

Fredag     09.00 - 18.00

Lørdag     09.00 - 16.00

Søndag    LUKKET


Holbæk

Mandag   Lukket (Telefontid i Roskilde fra 9-18)

Tirsdag    10.00 - 17.30

Onsdag    10.00 - 17.30

Torsdag   10.00 - 17.30

Fredag     10.00 - 17.30

Lørdag     10.00 - 13.00

Søndag    LUKKET

Copyright © 2021 Noblesse

Design og udvikling Acaao